Internshipuri plătite pentru studenții clujeni în Europa, America și Asia

 

AIESEC Cluj-Napoca recrutează studenți din anii 3 și 4 de licență și masteranzi pentru a pleca în internshipuri internaționale plătite. 

 

Acest program de internship oferă stagii care să contribuie la  dezvoltarea profesională a studenţilor şi să-i ajute să se specializeze într-un anumit domeniu de lucru. Ele sunt in mod normal, pe termen lung ( 3-18 luni) şi implică lucrul pe proiecte de afaceri la organizaţii sau companii. De asemenea, salariul oferit asigură costurile de întreţinere. Printre țările care oferă această oportunitate se numără: Olanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Brazilia, Columbia, India, Malaesia, USA şi Canada”, se arată într-un comunicat al AIESEC.

 

Cerințele pentru aceste tipuri de internshipuri sunt: un nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze și experiență practică în domeniu.  Cele 3 recrutări derulate în perioada următoare sunt:

 

- Technical Internship: se adresează studenţilor de la Facultatea de Matematică – Informatică, Politehnică şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea Informatică Economică. Aceştia nu trebuie să aibă experienţă de muncă ci o cunoaştere practică referitoare la limbajele de programare, grafică şi design.

 

- Marketing Internship: se adresează studenţilor de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Facultatea de Business şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor . Aceştia trebuie să aibă experienţă practică în acest domeniu care o să-i ajute să se dezvolte şi mai mult pe plan profesional.

 

- Educational Internship: se adresează studenţilor de la Facultatea de Litere, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi Facultatea de Studii Europene Aceştia vor avea şansa să-şi dezvolte abilităţile de predat limba engleză într-un mediu internaţional iar atestatul de absolvire a modului pedagogic reprezintă, de asemenea,  un avantaj.

 

Aplicanţii beneficiază de sprijinul AIESEC Cluj-Napoca înainte şi pe toată durata internshipului  şi de sprijinul AIESEC din oraşul în care merge.

 

Detalii pot fi găsite AICI. Formularul de aplicare trebuie completat până pe 2 decembrie, iar CV -ul trebuie trimis la adresa: office@myaiesec.ro.

Comentarii Facebook