Black Friday 2012: Okazii.ro și Domo face reduceri de până la 70%

 

Vineri, 23 noiembrie, Okazii și Domo vor participa la Black Friday cu reduceri de până la 70%, respectiv 50%, pentru un număr de peste 100.000 de produse.

 

Black Friday Okazii are loc în 23 noiembrie 2012, între orele 00:00 şi 24:00. Cumpărătorii vor putea achiziţiona la preţ redus produse electronice şi electrocasnice, telefoane mobile şi accesorii, cărţi, jucării sau articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. 

 

În campania Black Friday Okazii îşi anunţă prezenţa şi V46 Outlet, La Redoute, TinaR, TheBodyShop, Ivatherm, Toyz, Clevertoys, Quick Mobile şi retailer-ul DOMO, care aduce pe Okazii peste 100 de produse electronice şi electrocasnice, cu reduceri de până la 50%.

 

Conceptul de Black Friday debuteză în forţă anul acesta pe Okazii. Ne aşteptăm la un număr foarte mare de vizitatori, care să profite de reducerile consistente şi varietatea mare de produse de pe Okazii”, a declarat Costin Cadelcu, marketing manager Okazii.

 

În calitate de magazin partener. DOMO participă în cadrul campaniei Black Friday Okazii cu peste 100 de produse electronice şi electrocasnice care vor avea reduceri de preţ de până la 50%.

 

BLACK FRIDAY 2012. Reduceri eMag, Altex, F64, Domo, Evomag.ro, Photosetup.ro si Oktal.ro

Comentarii Facebook