De cand vor primi clujenii caldura in apartamente! Joi noaptea se anunta zero grade VIDEO

 

Primarul Sorin Apostu a anuntat ca Regia Autonoma de Termoficare (RAT) Cluj va furniza caldura in apartamentele clujenilor, incepand de miercuri dupa-amiaza.

 

"Am avut o sedinta cu RAT Cluj si, din dupa-amiaza aceasta, vor incepe verificarile, in paralel cu inceperea furnizarii agentului termic. Instalatia a fost umpluta cu mai bine de o luna in urma, deci, daca ar fi fost probleme de inundatii si tevi infundate, am fi fost sesizati pana la ora aceasta, dar pentru ca niciodata nu putem spune ca totul este in regula incepem furnizarea si facem si teste. Incepand de noaptea viitoare se anunta temperaturi de 1-2 grade si vineri de minus, asa ca trebuie sa asiguram caldura clujenilor", a precizat primarul Sorin Apostu.

 

"In cursul acestei dupa-amieze vom relua incalzirea. A trecut un an de zile de cand am oprit furnizarea agentului termic si in jurul orei 16.00 centralele vor fi setate si in 2-3 ore vom atinge parametrii normali de functionare pe fiecare dintre obiective. Am facut toate verificarile necesare si toate centralele sunt pregatite", a spus Emil Miron, directorul RAT Cluj-Napoca.

 

Conducerea Regiei a precizat ca in ultimele trei zile s-au inregistrat sub 10 grade Celsius.

Comentarii Facebook