David Ciceo a fost reales membru în conducerea Consiliului Internaţional al Aeroporturilor, Regiunea Europa (ACI Europe)

 

Directorul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a fost reales, cu ocazia celei de-a 24-a Adunări Generale a ACI Europe, desfășurată la Frankfurt, în perioada 16-18 iunie 2014, membru în conducerea Consiliului Internaţional al Aeroporturilor, Regiunea Europa (ACI Europe).

 

Competiția din acest an a fost una foarte puternică, existând 2 locuri disponibile pentru sub-regiunea de est și 4 persoane care și-au depus candidatura, directorii generali ai aeroporturilor Cluj, David Ciceo, Vilnius, Gediminas Almantas, Budapesta, Jost Lammers și Varșovia, Michal Kaczmarzyk. 

 

În cadrul ședinței din data de 17 iunie 2014, David Ciceo a fost reales pentru un nou mandat de 3 ani, obținând cel mai mare număr de voturi din partea reprezentanților aeroporturilor europene.

 

Activitatea domnului Ciceo pe parcursul primului mandat în cadrul Consiliului Director ACI Europe s-a concentrat pe susținerea inițiativelor acestei organizații ce au avut ca scop reprezentarea intereselor aeroporturilor în relație cu instituțiile relevante la nivel național  și comunitar. Acțiunile întreprinse, contribuția adusă și rezultatele obținute au primit aprecieri din partea conducerii ACI Europe de nenumărate ori.

 

Realegerea domnului Ciceo în conducerea celei mai importante asociații de aeroporturi din Europa este o realizare importantă pentru aviaţia civilă din România și confirmă aprecierea existentă atât pentru activitatea desfășurată pe plan internațional, cât și pentru rezultatele remarcabile obținute în dezvoltarea Aeroportului Internațional Cluj”, se arată într-un comunicat de presă al Aeroportului Cluj.

Comentarii Facebook