Dacia Duster, lansata anul viitor

 

Producatorul autohton de autovehicule va lansa in 2010 cel mai nou model Dacia. Pentru inceput, Dacia Duster va ajunge pe pietele din Turcia, Algeria si Maroc, iar apoi va fi comercializat, sub marca Renault, in Ucraina, Orientul Mijlociu si Africa, se arata intr-un comunicat al companiei.  

 

Dacia Duster este un model 4x4 robust, destinat clientilor care au nevoie de un vehicul de teren. Masina are 4,31 metri lungime si o latime de 1,82 metri. Constructorul a anuntat ca vor fi lansate doua tipuri: versiunea 4X2, pentru clienti care doresc un vehicul cu garda mare la sol, cu o pozitie de conducere inalta la volan, dar care nu au o nevoie reala de patru roti motrice, si versiunea 4X4 pentru o utilizare mai larga.

 

“Dacia Duster va fi disponibil, in versiunile 4X2 ?i 4X4, cu o motorizare pe benzina - 1.6 16v 110 CP precum si cu doua motoare diesel - 1.5 dCi de 85 CP si 1.5 dCi de 105 CP, prezente deja pe numeroase vehicule din gama Renault”, se arata in comunicatul companiei.

 

Versiunea sportiva a modelului Dacia Duster, pilotata de Alain Prost, a pornit la asaltul pistelor de gheata ale competitiei Trofeul Andros 2009-2010 al carui start a fost dat la Val Thorens in zilele de 5 si 6 decembrie. La volanul unei ma?ini Dacia Duster, Alain Prost a obtinut locul al doilea in clasamentul general al acestei curse. Viitoarea mansa se va derula in zilele de 12 si 13 decembrie in Andorra pe circuitul de la Grandvalira.

 

Compania nu a anuntat inca pretul cu care va fi comercializat noul model.

 

  

Comentarii Facebook