AJOFM Cluj la sapa de lemn

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj nu mai are bani pentru plata utilitatilor. Restantele pe ultimele doua luni se ridica la 500 de milioane de lei vechi. 14.000 de someri risca sa nu isi primesca banii in luna ianuarie 2010.

 

Directorul AJOFM Cluj, Daniel Don, a declarat pentru stiridecluj.ro ca in acest moment nu mai sunt bani pentru plata curentului electric, a apei potabile si a incalzirii.

"Situatia este critica si nu se poate rezolva decat printr-o rectificare bugetara, dar pentru ca avem un Guvern interimar nu poate fi votata o astfel de hotarare. In aceasta situatie am ajuns atat de saraci incat nu ne permitem nici macar sa platim telefoanele angajatilor si sa punem benzina in autoturisme", a mai declarat Don.

El sustine ca in acest moment sunt probleme cu deplasarile in teren si nu mai pot fi facute nici controalele la diverse firme.

Directorul AJOFM Cluj a mai spus ca rectificarea de buget necesara suplimentarii fondurilor instritutiei pe care o conduce trebuia facuta inca din luna octombrie.

Don sustine ca daca nu vor primi bani nu vor avea fonduri pentru a achita ajutorul de somaj pe luna ianuarie 2010. Astfel, 14 mii de oameni risca sa nu isi incaseze ajutoarele pe somaj. Bugetul lunar necesar pentru plata indemnizatiilor este de 90 de miliarde de lei vechi.

Comentarii Facebook