Cursa de la Cluj spre Palma de Malorca si zboruri mai multe pe perioada verii 2012! VEZI detalii


Aeroportul International Cluj-Napoca anunta introducerea unui nou zbor in sezonul de vara 2012 si cresterea frecventei curselor pe destinatiile existente.

Astfel, de la Cluj se va putea zbura la Palma de Mallorca si prin cresterea frecventelor de zbor. "Aceste modificari sunt incluse in programul de vara al zborurilor, care a intrat in vigoare incepand cu 25 martie 2012 si care poate fi consultat pe site-ul aeroportului www.airportcluj.ro. Astfel, reteaua de rute pe care aeroportul clujean o ofera pasagerilor sai se extinde prin reintroducerea destinatiei Palma de Mallorca incepand din 31 martie, in vreme ce numarul total al frecventelor pentru cursele regulate operate saptamanal de la Cluj creste de la 84 la 96 de frecvente", se arata intr-un comunicat al Aeroportului.

Pentru zborurile pe ruta Cluj-Napoca – Bucuresti Otopeni, compania TAROM a introdus cate o frecventa suplimentara, in fiecare zi, de luni pana vineri. Comparativ cu sezonul trecut, saptamanal de la Cluj-Napoca vor fi efectuate spre Otopeni cate 35 de curse, fata de 30, cate erau operate pana in prezent.

De asemenea, compania Wizz Air creste cu cate doua zboruri numarul curselor spre destinatiile Londra si Forli. Legaturile aeriene cu Londra vor fi asigurate zilnic, cu exceptia zilei de sambata, in vreme ce spre Forli vor fi operate 5 zboruri pe saptamana (luni, miercuri, joi, vineri si duminica).

Totodata, cate o frecventa suplimentara va fi introdusa pentru fiecare din destinatiile: Dortmund, Beauvais, Madrid, Barcelona, Valencia si Zaragoza.

Comentarii Facebook