Curs Manager Proiect la doar 550 lei și bonusuri de încă 10%!(P)



Asociatia Smart Projects organizează în perioada 29.11–02.12.2013 cursul de Manager de Proiect, in judetul Cluj. Costul cursului este de doar 550 RON/persoana cu o reducere de 68%, acesta fiind acreditat de catre ANC (Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii).


În cazul în care la curs se inscriu cel putin 2 persoane din cadrul aceleiasi companii, veti beneficia de o reducere suplimentara de 10% de persoana; daca sunteti membrii intr-un ONG veti beneficia de 10% reducere; daca aveti pana in 25 de ani sau peste 45 de ani veti beneficia de 10% reducere, deoarece Smart Projects sprijina tineretul si participarea activa; bonus o sedinta gratuita,oferita dupa absolvire curs, participantilor care doresc informatii de specialitate pentru demararea unui proiect cu finantare din fonduri europene.

 

 



Asociatia Smart Projects are experienta de peste 5 ani in elaborarea si implementare proiectelor, in special a celor finantate din fonduri structurale. Trainerii Asociatiei Smart Projects au experienta efectiva in implementarea proiectelor, detinand astfel abilitatile necesare pentru a va face cunoscute exemple concrete de studii de caz si situatii pe care le-ati putea intampina in gestionarea unui proiect, pentru a stii astfel cum sa le faceti fata.

Pentru inscriere aveți următoarele date de contact:

- 0727 723 151, Claudia Neculae, Claudia.neculae@gmail.com ;

- 0745 307 405, Sima George, sima.george@gmail.com

Mai multe detalii gasiti AICI

Comentarii Facebook