Curs de gene fir cu fir acreditat pentru începatori (P)


Domeniul aplicării de gene este în continuă creștere și reprezintă din ce în ce mai des o sursă de venit demnă de luat în calcul pentru orice persoană pasionată și dedicată zonei de beauty. Cariera ta in acest sector poate incepe chiar acum prin înscrierea la unul dintre cursurile pe care Lash Academy din Cluj Napoca ti le pune la dispoziție sau, daca deja lucrezi, perfecționează-ți tehnicile pentru a fi mereu la cel mai înalt nivel pentru clientele tale!

Principalul obiectiv al Andei Pop în calitate de trainer lash artist este de a contribui la creșterea acestei frumoase profesii și de a o ajuta să devină tot mai apreciată și pe piața românească. Și asta pentru că în societatea de azi, domeniile noi sunt tot mai prezente și își fac loc printre meseriile clasice consacrate pe piața muncii. Conform Anda Pop ce realizeaza cursul de pus gene: “Împreună, putem schimba percepții, putem dovedi faptul că sloganul „girls power” prezent atât de des în social media are aplicabilitate și în societatea noastră”. Astfel, orice femeie poate fi independentă, poate avea o carieră frumoasă și mai presus de orice poate să facă ceea ce îi place, îmbinând utilul cu plăcutul.

Cursurile sunt sustinute in mai multe localitati, astfel, nu e necesar sa te deplasezi la Cluj. Cursurile ce Anda Pop le sustine sunt in Baia Mare, Tirgu Mures, Satu Mare, Oradea, si chiar Bistrita, in functie de numarul de cursante interesate in fiecare localitate in parte.

Cursul de baza - fir cu fir, 2D si 3D pentru incepatoare se desfasoara pe parcursul a 3 zile, si primiti suport de curs, mini kit de produse, portofoliul personal al fiecarei cursante, diploma de participare, diploma acreditata (supusa unui cost suplimentar), asistenta permanenta dupa terminarea cursului, promovare in cadrul grupului Pop Private Lash Club si sustiniere in dezvoltarea fiecareia.

Acest curs de gene se adresează atât începătorilor cât și celor care își doresc o aprofundare a cunoștințelor deja existente. Astfel, in cele 3 zile poti aprofunda sau invata urmatoarele:

ZIUA 1

- Structura genelor naturale

- Fazele de creștere a genelor naturale

- Tipurile extensiilor de gene

- Grosimea extensiilor de gene

- Lungimea extensiilor de gene

- Curbura extensiilor de gene

- Câte extensii de gene suporta geana naturala?

- Adezivul

- Clasificarea adezivului

- Substanțele adezivului

- Mediul perfect pentru aplicarea extensiilor de gene

- Dispozitive pentru controlarea mediului

- Izolarea/ aplicarea plasturilor

- Alegerea pensetelor potrivite tie

- Întreținerea - da sau nu?

- Direcții, distanța de lipire, punctul de lipire, rândurile ( linia perfecta)

- Clasificarea ochilor - după poziția lor pe orizontala, după adâncime, după distanță

- Schema personalizata pentru fiecare clienta 

- Efectele

Practica 1D - fir cu fir - pe model uman

Ziua 2

- construirea unei structuri uniforme

- Timpul/ viteza de lucru

- Reguli obligatorii de igiena

- Sterilizarea și dezinfectarea 

- Riscurile extensiilor de gene

- Reguli importante pentru procedura de aplicare a extensiilor de gene

- Reguli importante in diminuarea senzației de oboseala

- Portofoliul/ fotografiile - importanta acestora 

- Crearea unei imagini transparente - impecabila 

- Importantă mediului ONLINE - Facebook, Instagram

- Importanta Marketingului, PR-ului 

Practica pe model - 2D & 3D

Lash Academy incearca prin acest curs de gene in Cluj Napoca sa aduca un plus de valoare, profesionalism si frumusete. Totodata, Lash Academy iti ofera diferite reduceri pe viata la toate produsele BARBARA, ENIGMA, LASH&GO, ILASHES daca te inscrii si realizezi cursul de gene by Anda Pop.


Comentarii Facebook