Curățenie de Paște cu Nufăr și Triumf! (P)



Odată cu apropierea Sărbătorilor Pascale vine și curățenia de primăvară, care este prima pe lista de activități, însă aceasta nu trebuie neapărat să consume foarte mult timp.

Pentru o muncă mai ușoară, Farmec propune produsele din gamele Nufăr și Triumf, cu formulări ultra-active pentru curățenia casei.

Nufăr Verde pentru Geamuri - curăță ușor și eficient murdăria și redă strălucirea suprafețelor din sticlă (geamuri, oglinzi, faianță, parbriz, ecran TV, suprafețe laminate, obiecte din ceramică), precum și altor suprafețe lavabile. Are o formulare blândă, cu pH neutru, fără coloranți, și un miros proaspăt și foarte plăcut de floare de mușețel.

Nufăr Verde Universal – curăță ușor și eficient murdăria de pe toate tipurile de suprafețe lavabile. Este recomandat pentru podele, uşi, terase, mobilier grădină, gresie,faianţă, obiecte sanitare, robineţi, suprafeţe laminate, suprafețe din crom,plastic,marmură sau ceramică.

Nufăr Dezinfectant Universal – este un produs special conceput pentru curăţarea şi dezinfectarea suprafețelor și a obiectelor din întreaga casă. Nu conține clor și este recomandat pentru pardoseli de orice tip, ustensile de lucru, aparate electrocasnice, întrerupătoare, clanțele ușilor, telefoane, tastaturi, coșuri de gunoi, obiecte sanitare, capace closete sau cuști și colivii animale de casă. Poate fi folosit inclusiv în bucătărie, în special pentru suprafețele care vin în contact cu carnea crudă.

Nufăr Covoare și Tapițerii - produsul este destinat curăţării şi întreţinerii covoarelor, mochetelor, tapiţeriilor din material textil sau sintetic (piele sintetică). Substanţele active pătrund cu uşurinţă în fibra ţesăturii fără să o atace.

Nufăr Scos Pete – este util pentru îndepărtarea petelor persistente, fără să atace țesăturile. Poate fi utilizat pentru orice tip de țesătură, inclusiv saltele și draperii.

Nufăr Inox - formula specială a detregentului îndepărtează uşor şi eficient murdăria, petele de grăsime și depunerile de piatră de pe suprafețele din inox, fără a zgâria suprafețele.

Nufar Lemn-Parchet - curăţă şi protejează suprafeţele din lemn prin crearea unei pelicule care împiedică depunerea prafului timp îndelungat. Redă lemnului strălucirea şi frumuseţea naturală şi lasă un parfum plăcut de frezii în încăpere.

Triumf Bucătărie – este un produs care îndepărtează uşor şi eficient murdăria de pe suprafețele ceramice, emailate, inox, marmură din bucătărie. Este recomandat pentru mobilierul din bucătărie.

Triumf Degresant Forte Universal – este idel pentru curăţarea suprafeţelor şi a obiectelor sanitare precum chiuveta, cada, gresia, faianţa, cabina de duş și a instalaţiilor sanitare. De asemenea, este recomandat pentru curățarea obiectelor din bucătărie, fiind foarte eficient împotriva petelor de grăsime şi de murdărie persistentă. Produsul nu atacă suprafeţele metalice.

Gama Nufăr conține nu mai puțin de 20 produse, iar Triumf are 6 produse cu formulări ultra-active pentru curățarea bucătăriei, având timpi scurți de acțiune. Cele mai noi produse pentru îngrijirea locuinței de la Farmec sunt cele din subgama Nufăr Verde, o grupă de produse inovatoare cu principii naturale active, care se bazează pe formule biodegradabile, cu extract eco-certificat de mușețel, pH neutru și un parfum hipoalergenic.

Mai multe detalii despre produse pe www.farmec.ro.

Comentarii Facebook