Duminica 28 Aprilie

Cum sunt fraieriți clujenii la Kaufland Mărăști: ”Oamenii având încredere că se face reducerea la casa de marcat” - FOTO


Reducerile din magazine se pierd de la raft până la casa de marcat, ne-a relatat un clujean. Bărbatul a fost atent la bonul de marcat și a observat că nu s-a aplicat reducerea de 31% la apa plată. 

La raft apa costa 2,85 de lei sticla, dar la casa de marcat 4,19 lei.

La Kaufland Mărăști, apa plată la 2 litri Aqua Carpatica este la promoție la 2,85 lei de la 4,19, dar la casele de marcat nu se face reducerea. Era aproape gol unde era Aqua Carpatica. A cumpărat foarte multă lume.

Am sesizat problema și am făcut reclamație. Am insistat de 2 ori să anunțe managerul de magazin să rezolve problema, dar nici nu m-a băgat în seamă cel de la recepție.

Mi-a returnat diferența de bani 8 lei și 82 bani. I-am zis că realizează câtă lume au fraierit, dacă acolo este aproape gol și abia acum am făcut eu reclamație.

Oamenii având încredere că se face reducerea la casa de marcat, nu și-au verificat bonul. Faceți dvs calcul. 1 client aproape 9 lei diferența la 1 bax de 6 sticle”, a relatat clujeanul nemulțumit.

WhatsApp Image 2023-12-23 at 16.59.04.jpeg

Acesta a prezentat și bonul de casă pentru a demonstra că nu se aplică reducerea în mod automat.


WhatsApp Image 2023-12-23 at 16.58.54.jpeg


Comentarii Facebook