Cum cresc prețurile pe eMag de la o comandă la alta, în câteva secunde / UPDATE: Emag spune că ofertele sunt de la firme diferite


UPDATE

Sunt peste 9 milioane de produse pe platforma eMAG oferite atât de eMAG cât și de cei 42.000 de comercianți care vând pe platformă. Fiecare dintre aceștia își stabilește propria politică de preț și comercială, iar eMAG nu are dreptul să intervină, potrivit legislației în vigoare.

Un produs disponibil în platformă poate fi comercializat de unul sau mai mulți vânzători, iar oferta principală care se afișează este cea mai competitivă, conform unui algoritm care ține cont de mai multe criterii, printre care se numără prețul, viteza de livrare sau ratingul comerciantului.

În cazul în care se epuizează stocul pentru oferta principală, atunci platforma afișează automat următoarea ofertă în cazul în care mai sunt și alți comercianți care au acel produs pe stoc.

În situația semnalată, primul produs, cel cumpărat de client, făcea parte din oferta unui comerciant și deoarece aceea a fost ultima unitate din stocul său, imediat după achiziție a fost afișată următoarea ofertă, cea a unui alt comerciant.

Prin urmare, prețul nu a fost crescut, așa cum sugerează articolul, ci a fost afișată următoarea ofertă disponibilă, cea a unui alt comerciant, care avea un alt cost”, precizează Emag

-------------------------

Un clujean a surprins live cum cresc prețurile la magazinele de pe eMag, de la o comandă la alta.

Fantastici sunt ăștia de la eMAG. Am mai luat un HDD de 16 TB acuma și la câteva secunde o mărit prețul la același produs. Numai eMAG face asa ceva...”, a comentat clujeanul. 

Acesta a cumpărat hard discul cu  cu 1.800 de lei și după câteva secunde s-a făcut 2.000 de lei. 

WhatsApp Image 2023-03-01 at 14.45.09.jpeg

WhatsApp Image 2023-03-01 at 14.45.26.jpeg

Comentarii Facebook