Cum arată iStyle, magazinul Apple deschis la Cluj, în Polus? La deschiderea oficială sunt REDUCERI - FOTO

 

Sambata 17 mai, ora 10.00, se deschide la Polus, in Cluj, primul magazin iStyle-Apple Premium Reseller din afara Bucurestiul. Realizat cu o investitie de aproape 200.000 de euro, noul magazin vine cu reduceri si cadouri pentru clientii care ii vor trece pragul la deschidere.

 

15% reducere la portabilele Apple de 13 inch si la accesorii, 450 de lei reducere la tabletele iPad Air de 16 GB, muzica buna si multa buna dispozitie sunt doar cateva dintre surprizele cu care vor fi asteptati impatimitii Apple.

 

Noua locatie are o suprafata totala de 116 mp, destinata zonelor de retail si de service. Astfel, impatimitii Apple, vor avea ocazia sa testeze aici orice produs Apple existent pe piata romaneasca, vor fi invatati cum sa le foloseasca de catre personalul specializat din magazin, iar in cazul in care au cea mai mica problema cu produsul achizitionat il vor putea aduce oricand la reparat, avand garantia ca acesta le va fi returnat in cel mai scurt timp.

 

FOTO in premiera din magazinul din Cluj-Napoca

 

Dora Popeneciu, general manager iStyle, a declarat ca acest magazin difera de ceea ce exista pe piata mai ales prin timpul scurt in care se remediaza orice defect, astfel incat clientul sa nu fie nevoit sa isi astepte produsul mai mult de trei zile.

 

"Amenajarea magazinelor este conceputa dupa cele mai recente standarde Apple. In magazinele noastre veti avea parte de demonstratii pentru cele mai noi produse Apple si accesorii, veti putea participa la seminarii si evenimente in care vor fi aduse in discutie cele mai noi tehnologii, veti putea beneficia de discount-ul educational, veti avea acces la programe financiare si de leasing convenabile si veti beneficia de servicii de suport si reparatii. Fie ca sunteti un profesionist care doreste sa obtina mai mult de la Mac-ul lui sau un student care isi doreste sa invete despre lumea Apple, personalul nostru va va oferi cu entuziasm recomandari obiective si profesioniste", a declarat Dora Popeneciu, general manager iStyle. 

 

 

iStyle Romania face parte din cel mai mare lant de magazine Apple Premium Reseller din centrul si din Estul Europei. iStyle este primul Apple Premium Reseller din Romania si Apple Service Provider. Cu o experienta de aproape 15 ani in comercializarea produselor Apple pe piata locala, are in prezent o retea de 4 magazine- trei in Bucuresti si unul in Cluj-Napoca- prin care ofera cele mai noi produse, accesorii si tehnologii Apple, urmand ca in viitorul apropiat sa isi extinda reteaua nationala cu inca trei magazine tip Apple. iStyle ofera gama completa de Mac, iPad, iPod si Apple TV, impreuna cu un portofoliu impresionant, dar atent selectionat, de accesorii si software. 

 

Nu rata, asadar, oferta de deschidere la Cluj a primului magazin   iStyle-Apple Premium Reseller din afara Bucurestiului:

 

-15% reducere la portabilele Apple de 13 inch si la toata gama de accesorii

-450 de lei reducere la tabletele iPad Air de 16 GB

 

Oferta este valabila doar in magazinul iStyle-Apple premium Reseller din Cluj in ziua deschiderii, in limita stocului disponibil(maxim doua sisteme pentru fiecare client). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook