CTP cumpără motorină și energia electrică prin Bursa Română de Mărfuri, în mod legal și transparent


Compania de Transport Cluj Napoca (CTP) a achiziționat și va achiziționa în continuare energia electrică și motorina necesare bunei funcționări a serviciului de transport public de persoane în Cluj Napoca și zona metropolitană prin intermediul Bursei Române de Mărfuri.

Aceasta este procedura LEGALĂ și TRANSPARENTĂ de achiziție, în spirit european, stabilită de Legea 99/2016 privind achizițiile sectoriale. Această lege reglementează, la art. 117, alin. 1, lit. G, obiectul achiziției – în cazul nostru al motorinei – precum și modalitatea legală, transparentă și în spiritul pieței libere prin care CTP poate cumpăra motorină și energia electrică.

Mai precizăm că achiziția se face pe o platformă online securizată, fapt care garantează că procedura de cumpărare a motorinei este legală, transparentă și în spiritul pieței libere.

Astfel, CTP Cluj Napoca respectă și protejează interesele călătorilor noștri și ale companiei noastre, cât este posibil, într-o piață a combustibililor atât de volatilă și de dură, precum o vedem cu toții că este în aceste vremuri în care criza energetică și inflația măresc prețurile aproape în fiecare zi”, precizează cei de la CTP Cluj.

Aceștia spun că Primăria Municipiului Cluj Napoca nu este implicată sub nici o formă în achiziția de motorină și energie electrică pentru CTP. 

Aceste achiziții sunt studiate, negociate și făcute de către specialiștii CTP de la Biroul de Achiziții de pe piața românească de mărfuri.

Comentarii Facebook