Duminica 25 Septembrie

Creștere de 10 lei pe zi pentru profesorii asistenți la Bacalaureat și Evaluarea Națională 2022, față de anul trecut. Veniturile sunt impozabile


Au fost aprobate sumele pe care cadrele didactice și auxiliare le primesc pentru participarea în comisiile de examene din acest an, prin Ordinul de ministru nr. 3.887 din 23 mai.

La toate sumele sunt diferențe față de anul trecut, creșterile variind între 10 și 160 de lei. Pentru profesorii supraveghetori/asistenți, apare cea mai mică majorare, de doar 10 lei pe zi, astfel că revin 110 de lei pe zi pentru asistenții care participă la Evaluarea Națională și 120 de lei pe zi pentru cei de la Bacalaureat, scrie Edupedu.ro.

Indemnizația pentru președinții de comisii poate ajunge până la 2.200 de lei pentru un președinte de comisie de evaluare la Bacalaureat, de exemplu, în centre de evaluare cu peste 750 de absolvenți.

Pentru profesorii evaluatori, creșterea este de 0,7 lei la Evaluarea Națională și 1,25 lei la Bacalaureat, pentru fiecare lucrare corectată.

Comentarii Facebook