Contributia la CAS ar putea sa se reduca din a doua jumatate a anului!


Contributia la asigurarile de sanatate (CAS) ar putea sa se reduca din a doua jumatate a anului, a anuntat la Cluj Napoca Andreea Paul Vass, consilierul pe probleme economice al premierului Emil Boc.

"In a doua jumatate a anului 2011, in masura in care se materializeaza proiectiile noastre de crestere economica de cel puţin 1,5 procente in acest an, raspunsul este categoric da, prioritatea numarul 1 in materie de diminuare a poverii fiscale tine de munca si asta inseamna diminuarea CAS", a precizat Andreea Paul Vass.

Consilierul premierului a mai anuntat la Cluj ca Guvernul lucreaza si la simplificarea procedurilor fiscale. "In paralel, vom recurge la simplificarea procedurilor fiscale, diminuarea duratelor, plata online, declaratii fiscale unificate, tot ceea ce inseamna diminuare timpului pe care contribuabilul il petrece la ghisee. Numarul de taxe si tarife parafiscale s-au redus de la 500 la peste 200, dar trebuie sa ajungem la sub 100. Toate sunt prioritatile acestui an", a mai afirmat Vass.

Consilierul premierului Emil Boc este prezent la Cluj Napoca si participa la workshop -ul de lansare a programului "Pretuieste Viata", finantat din fonduri europene.

VEZI GALERIE FOTO DE LA EVENIMENT!

Comentarii Facebook