Constructorul Autostrăzii Transilvania, Umbrărescu, se plânge că nu primește bani pentru ce a lucrat

 

Dorin Umbrărescu, constructorul tronsonului Gilău - Nădășel, din Autostrada Transilvania, se plânge că lucrează pe banii lui.

 

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a fost prezent la Cluj și a fost întrebat despre această situație. ”Sunt și alte momente în viață în care lucrezi pe banii tăi și îi primești mai târziu”, a spus, glumind, Ioan Rus.

 

În general, toți constructorii se plâng, dar fiecare primește un avans înainte de începerea lucrărilor și restul după ce specialiștii ministerului verifică stadiul lucrărilor. În acel interval constructorul reclamă pe bună dreptate că nu s-a plătit încă. Și în Germania și Frața e la fel. Nimeni nu îți plătește dacă nu ai acordul specialiștilor”, a spus Ioan Rus.

 

În data de 7 aprilie s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor la tronsonul de autostradă de la Gilău la Nădășel. ”Este vorba de cei 8,7 kilometri de autostradă. Este un contract semnat, în valoare de 258.199.052 lei fara TVA, dintre care proiectarea reprezintă 6.297.537 lei. Acești bani sunt cuprinși în buget și au început discuțiile pentru a se organiza partea de șantier”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan. 

 

Au început lucrările la Autostrada Transilvania, tronsonul Gilău - Nadasel. VEZI dovada! - FOTO

Comentarii Facebook