Luni 30 Ianuarie

Clujeana lansează ghete flexible și pantofi stiletto sub brand propriu - FOTO

 

Fabrica Clujana, deținută de Consiliul Județean Cluj, lansează în magazinele proprii pantofii flexibili, atât de damă cât și bărbătești. 

 

Fabrica Clujana deține și un contract de lohn pentru realizarea unor astfel de produse cu o companie din Italia, însă a decis să lanseze modele de pantofi și ghete flexibile și pe piața românească. Astfel, oferim clienților din Transilvania aceeași calitate la un preț mult mai mic decât modelele de export prezente deja în alte magazine. 

 

O pereche de ghete se poate achiziționa cu 170 de lei. Talpa modelelor este realizată din cauciuc natural, ceea ce conferă un confort sporit la purtare. Fețele sunt făcute din piele velur, iar interiorul este căptușit cu piele meșină. 

 

Producătorul Clujana își propune să reînvie și să reinventeze, sub brand local, modelele unor creatori de modă celebri. ”Fie că vorbim despre modele clasice Christian Louboutin sau cele street chic alelui Manolo Blahnik, promovate într-un celebru serial american, pantofii botezați stiletto în anii '60 de Salvadore Feragamo au cucerit femeile din totă lumea. Colecția nouă <<stiletto>>, marca Clujana, va fi lansată în curând în toate magazinele deținute de societate.

 

Clujana este un brand de tradiție al Clujului prezent pe piața românească încă din 1911. Societatea a trecut de-a lungul anilor prin momente dificile, însă acum s-a adaptat pieței și încearcă să stabilească noi contacte cu piețele din Europa sau chiar cu cele din Japonia. Ne aflăm în prin proces de dezvoltare. Suntem tot mai prezenți la târgurile de profil din Europa pentru a stabili contacte și parteneriate pentru furnizarea de încălțăminte. Deja avem contracte cu două companii din Olanda și Italia și suntem în negocieri cu parteneri din Japonia”, a declarat directorul societății Clujana, Dorinel Șumlea. 

 

Clujana este o companie deținută de Consiliul Județean Cluj, cu o unitate de producție proprie în Piața 1 Mai și șase magazine în Cluj-Napoca (unde brandul este prezent cu două unități), Dej, Bistrița, Zalău și Târgu-Mureș. Compania are planuri de extindere pe piața locală și pregătește deschiderea, în acest an, a unui magazin în București.

Comentarii Facebook