Cluj: Bursa generala a locurilor de munca, in 22 si 23 septembrie, la Expo Transilvania VIDEO


Bursa generala a locurilor de munca va fi organizata in acest an la Expo Transilvania Cluj, in perioada 22-23 septembrie.

"Bursa de anul acesta este organizeaza intr-un parteneriat public privat, in care noi, agentia, nu cheltuim niciun ban si am atras partenerii care au proiecte finantate prin fondul social european, care au in activitatea lor acest eveniment", a declarat Daniel Don, directorul Agentiei Judetene de Ocupare si Formare Profesionala (AJOFM) Cluj.

Bursa se va desfasura in acest an pe doua zile, joi si vineri, 22 si 23 septembrie, la Expo Transilvania. "Partenerii ne vor ajuta cu locatia si cu toate costurile cu privire la acest eveniment. Noi vom aduce prin call center somerii si persoanele inregistrate in evidenta noastra, dansii vor aduce grupul lor tinta, plus colaborarile pe care le au cu agentii economici doritori sa identifice forta de munca. Deocamdata, pana in acest moment, numarul participantilor ca agenti economici este de 55 si peste 1.200 de locuri de munca. Cred ca este o participare destul de buna anuntata pana in prezent. Cred ca pana in ziua bursei prezenta va fi mult mai mare, ca urmare toti absolventii care nu si-au luat bacalaureatul, toate persoanele neocupate dorim sa vina la acest eveniment pentru a-si gasi un loc de munca", a mai spus Daniel Don.

Seful AJOFM Cluj a precizat ca se asteapta ca bursa de la finele lunii septembrie sa ofere circa 1.500 de locuri de munca.

Comentarii Facebook