Miercuri 24 Aprilie

Compania ING va angaja 250 de clujeni pana la finele anului 2010

Compania ING va demara de luna viitoare procesul de recrutare de personal, pentru noul Centru Regional de Servicii. Pana la finele anului vor fi angajati 250 de oameni, iar pana in 2013 la Centrul ING vor lucra 1.000 de persoane.

Noul Centru Regional de Servicii al ING va fi inaugurat la Cluj-Napoca, in luna iulie, anunta oficialii institutiei bancare. Centrul va deveni functional, insa, abia in cel de-al treilea trimestru al anului 2010.

Compania ING a ales sa se stabileasca la Cluj - Napoca dupa ce au analizat atent mai multe orase din Europa. Institutia financiara a informat si administratia locala despre intentia de a deschide la Cluj Centrul Regional de Servicii.

Primarul Sorin Apostu a declarat ca "ne va ajuta, cu siguranta, sa depasim mai usor criza economica. Tinerii absolventi ai universitatilor clujene sunt in continuare cea mai pretioasa resursa cu ajutorul careia putem genera crestere economica in municipiul nostru”.   

La nivel mondial, ING ofera servicii unui numar de 85 de milioane de companii din 50 de tari. Grupul olandez are la nivel mondial 130 de mii de angajati.

Comentarii Facebook