”Celula norvegiană” din Cluj. Preț exorbitant pentru o garsonieră de 11 metri pătrați, din cartierul Gheorgheni. Ce preț apare în anunț?


Clujul a ajuns să fie recunoscut pentru prețurile fabuloase din domeniul imobiliarelor. Deși este greu să mai șocheze pe cineva, agențiile imobiliare reușesc să surprindă, în continuare, cu prețul cerut la vânzarea unui apartament de numai 11 metri pătrați din cartierul Gheorgheni.

Dimensiunile sunt similare cu o celulă dintr-o închisoare norvegiană

Dacă în închisoarea din Halden, Norvegia, deținuții se bucură de 10 mp de „spațiu de comfort”, garsoniera din Gheorgheni dispune de 11 metri pătrați. 

inchisoare montaj.jpg

„Vând garsonieră în Gheorgheni – zona Poliției Rutiere, suprafața 11 mp, etaj intermediar, finisată modern cu gresie-faianță, parchet, termopan, mobilată și utilată modern, preț 32.500 euro”, dictează anunțul, postat pe site-ul de imobiliare.

3296072_gars-gheorgheni_1.jpg

Cât costă ”celula norvegiană” din Gheorgheni?

Locuința se află la etajul 1 al unui bloc din Gheorgheni, construit în 1989. În anunțul de vânzare, proprietarul a ținut să specifice că este complet utilată și mobilată, chiar dacă este vorba despre o canapea destul de mică, iar fix în fața acesteia se află o mașină de spălat și un frigider. Se poate observa cu ochiul liber că garsoniera este mică, dar scumpă. Prețul acesteia se ridică la 32.500 de euro.

3296072_gars-gheorgheni_3.jpg3296072_gars-gheorgheni_4.jpg3296072_gars-gheorgheni_7.jpg

Astfel reiese că prețul pentru un metru pătrat, dintr-un bloc construit în 1989 din cartierul Gheorgheni, este de 2.954 euro.


Comentarii Facebook