Duminica 28 Aprilie

Cea mai ”șmecheră” vilă din Cluj nu se vinde și s-a ieftinit! Piața imobiliară e în declin - FOTO


O vilă unică în Ardeal este scoasă la vânzare în Cluj-Napoca, pentru exorbitanta sumă de 3,1 milioane de euro. Față de casele vândute deja cu 1,5 - 2 milioane de euro, aceasta este net superioară, având dotări extraordinare, cu toate că și prețul este uriaș, fiind echivalentul a 10 case de 300.000 de euro în alte părți de la periferia Clujului.

Casa este scoasă la vânzare de câteva luni, dar nu se vinde. Vila are 6 camere, piscină interioară, spații foarte mari, teren de tenis și multe alte dotări. Vila de pe strada D.D. Roșca, cartierul clujean Făget, a costat inițial 3,5 milioane de euro, dar a fost ”ieftinită” la 3.1 milioane de euro.

8f2d56b405411ce6b1e8ea7326d93d37.jpg

Terenul vilei măsoară 3.300 de metri pătrați, iar interiorul are 300 de metri pătrați.

Se vinde o superbă vilă pe cea mai exclusivistă stradă din Cluj-Napoca. Acolo, se scot case la vânzare o dată la 20 de ani - FOTO

Livingul este uriaș și are acces spre grădină, terasă, piscină, bar și jacuzzi.

5e4419460e1694ade92065e7cd0b5b0d.jpg

Pe proprietate este și un iaz, teren de tenis și o piscină interioară. Unul dintre dormitoare are chiar un jacuzzi în interior, ceea ce creează o atmosferă specială. Toate încăperile sunt uriașe și par a fi amenajate de un designer.

Vila a fost construită în 2019 și cu siguranță se adresează unei familii cu avere considerabilă.

O altă vilă din zona centrală s-a ieftinit cu 300.000 de euro

În luna aprilie, o altă vilă impresionantă era scoasă la vânzare cu 3,7 milioane de euro, dar deja proprietatea a ajuns la 3,3 milioane de euro, prețul urmând, probabil, să mai scadă, pentru că aceste ”domenii” se vând greu.

Poziția proprietății oferă o vedere panoramică deschisă către un segment din partea veche a orașului. O oază de liniște în natură, ruptă de tumultul orașului, dar îndeaproape conectată cu centrul acestuia. Zonă cu multă vegetație, cu vecinătăți constituite din vile cu arhitectură interbelică ce oferă un cadru urbanistic realmente deosebit, de departe unul dintre cele mai frumoase și bine conservate din Cluj.

810aefe74b12fa762adecb6847415a42.jpg

Clădirea se află într-o poziție înaltă, depărtată față de stradă, având la intrare scări impunătoare, o terasă extinsă și o loggie, toate pavate cu travertin, delimitate de o balustradă din fier forjat cu elemente florale amintind de anii frumoși din Belle Epoque. Impozanța intrării este subliniată pe lângă elevația clădirii, de deschiderile loggiei și de forma arcuită a ferestrelor de la etajul I”, este descrisă proprietatea. Vezi AICI mai multe poze.

Comentarii Facebook