Ce zvonuri circulă despre noul iPhone ieftin, care va fi lansat pe 10 septembrie

 

Noul iPhone 5C, botezat și ”iPhone -ul ieftin”, va apărea pe piață în 10 septembrie, alături de noul Apple iPhone 5S, conform unor informații. 

 

Imaginile care circulă pe internet prezintă carcasele în care se va vinde ”iPhone-ul ieftin”. 

 

Site-ul Business Insider, citat de realitatea.net, a adunat cele mai credibile zvonuri despre cele două telefoane:

 

1. Noul telefon al companiei Apple va purta numele de iPhone 5S și va arăta la fel ca modelul precedent, iPhone 5. 

 

2. Chiar dacă va arăta la fel ca modelul precedent, iPhone 5S va avea componente hardware mult mai bune: noua generație de procesoare A7, o baterie cu autonomie mai mare, o cameră foto-video mai bună. 

 

3. Noul Apple va avea două flash-uri (dacă se va confirma acest zvon, înseamnă că iPhone 5S va arăta puțin diferit de iPhone 5). 

 

4. Chiar dacă se zvonește că iPhone 5S va avea un buton care va putea citi amprente, acest lucru este foarte puțin probabil să se întâmple. Zvonul acesta a apărut în presa internațională din cauză că Apple a cumpărat compania Authentec, care furnizează tehnologie pentru citirea amprentelor. 

 

5. iPhone 5S va fi prezentat pe 10 septembrie. 

 

6. iPhone 5S va fi disponibil în trei variante de culoare: alb, negru și ”șampanie” (o nuanță discretă de auriu).

 

7. Potrivit zvonurilor care circulă pe site-urile de tehnologie, odată cu iPhone 5S va fi lansată și o versiune ”low-cost” de iPhone, care va purta numele de iPhone 5C. iPhone 5C-ul va avea o carcasă de plastic, un preț de aproximativ 350 de dolari și va fi disponibil în mai multe culori, precum azuriu și roz.

Comentarii Facebook