Cate salarii compensatorii vor primi angajatii Nokia EXCLUSIV AUDIO

 

Salariatii Nokia de la Jucu au aflat astazi cate salarii compensatorii vor primii din partea companiei finlandeze. Stiri de Cluj va prezenta in exclusivitate o inregistrare telefonica in urma sedintei de informare care a avut loc la Jucu intre un angajat si Bogdan Colceriu.

 

Angajatii vor primi in total trei salarii compensatorii, plus cate unul pentru fiecare an lucrat, putandu-se ajunge la 8 salarii in cazul muncitorilor angajati de Nokia inca din 2007. Valoarea acestora se va calcula pe baza salariului de incadrare.

 

Presedintele Sindicatului Nokia Metal, Valentin Ilcas, a declarat ca angajatii vor primi si cate 500 de euro pentru continuarea sau inceperea studiilor, dar si pentru deschiderea unei afaceri.

 

Valentin Ilcas a mai adaugat ca in perioada 14 - 17 noiembrie, la sediul fabricii Nokia din Jucu va avea loc un targ de forta de munca la care sunt invitati angajatori. "In perioada ianuarie - martie 2012 vor fi organizate cursuri de reconversie profesionala pentru angajatii de la Jucu in meserii cerute pe piata muncii. La targul din 14-17 noiembrie, vor participa firmele care vor sa angajeze oameni din 1 ianuarie", a mai spus Valentin Ilcas.

 

Cei 1830 de disponibilizati vor mai primi pana la finele lunii decembrie, cadou de Craciun, cate un telefon Nokia 500, produs chiar la Cluj, care costa 160 de euro, dar si o prima de sarbatori de 200 de lei.

 

Citeste mai jos si ce spun oficialii Nokia - Jucu ...

Comunicat Nokia privind plata salariilor compensatorii

Comentarii Facebook