Cât te costă să fii pilot de avion pentru o zi în Cluj. Suma include și instructajul, dar nu este pentru buzunarul oricui


Cei care vor să vadă Clujul de la înălțime, au posibilitatea să-și îndeplinească visul. Vă atenționăm însă, acest lux nu este pentru buzunarul oricui. Cine vrea să fie pilot pentru o zi, trebuie să țină cont că prețul este unul piperat.

E cadoul ideal pentru o persoană dragă, dacă nu ştiţi cu ce să o surprindeţi acum, în luna femeii. E posibil la Cluj-Napoca şi îi oferiţi astfel posibilitatea să vadă atracţiile judeţului de la înălţime, dar şi să înveţe elementele de bază ale aviaţiei civile, scrie Observator.

Un zbor de pe Aerodromul Dezmir până deasupra Lacului Tarnița durează 45 de minute, în acest timp poate fi văzut de sus orașul Cluj-Napoca, dar și frumusețile Munților Apuseni. Totul costă 1.000 de lei. Suma include nu doar zborul, ci şi instructajul, atât în aeronavă cât şi înainte de decolare. 

Am vrut să le arătăm că aviaţia poate fi foarte prietenoasă şi accesibilă şi noi credem cu convingere că zborul este cel mai frumos lucru pe care oamenii pot să îl facă.”, explică pentru sursa citată Gabriel Oniga, organizator.

În timpul zborului, cei care doresc pot chiar să preia controlul, supravegheaţi, preţ de câteva minute. Astfel de zboruri vor avea loc şi astăzi.

Comentarii Facebook