Cartel Alfa Cluj organizeaza cursuri in domeniul sanatatii si securitatii in munca


Cartel Alfa Cluj organizeaza cursuri in domeniul sanatatii si securitatii in munca, in cadrul unui proiect finantat din fonduri europene.

Proiectul "Impreuna pentru siguranta noastra", este cofinantat din Fonduri Structurale Europene prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

"Cursurile gratuite sunt accesibile oricarui angajat care isi desfasoara activitatea intr-o unitate economica sau sociala indiferent de forma ei de proprietate , nivelul minim de studii fiind cele medii, urmand ca la finalizarea acestuia sa poata beneficia de o bursa in suma de 300 lei. Aceste cursuri vin sa imbunatateasca cunostintele teoretice si competentele practice referitor la managementul sanatatii si securitatii muncii", precizeaza presedintele Cartel Afla Cluj, Grigore Pop.

Lista de cursuri:

- Sisteme de gestiune performanta a securitatii si sanatatii muncii
- Prevenirea accidentelor de munca si controlul sanatatii
- Riscuri aferente conditiilor de munca: echipamente, manipulare si transport, incendii si electricitate
- Riscuri aferente mediului de munca. Agenti chimici si biologici
- Coordonator de securitate si sanatatea muncii
- Auditarea si planificarea sistemelor de prevenire a accidentelor
- Evaluarea si analizarea riscurilor de accidente si imbolnavire profesionala

"Doritorii pot alege oricare din aceste cursuri, luand in considerare si  specificul activitatii pe care o desfasuara la locul de munca. Cursurile se vor desfasura pe parcursul acestui an precum si anul viitor, conform graficului activitatilor reglementat in cadrul proiectului", a mai afirmat Grigore Pop.

Comentarii Facebook