Care sunt firmele de salubritate care au castigat contractul de curatenie in garile Regionalei CFR Cluj


Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va plati 1.124.952,96 de lei pentru salubrizarea si igienizarea garilor din cadrul Regionalei CFR Cluj.

Firmele care au castigat licitatia vor lucra in statiile CF: Jibou, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea Est, Oradea, Carei, Dej Calatori, Saratel, Sighetu Marmatiei, Zalau Nord.

Pentru salubrizarea spatiilor din Statiile CF Jibou si Cluj-Napoca au fost depuse 4 oferte, dar castigator a fost GALANO PREST S.R.L., strada Fabricii, Cluj-Napoca, care a oferit suma de 430201.44 de lei.

Pentru salubrizarea spatiilor din Statiile CF: Baia Mare, Sighetul Marmatiei, Zalau Nord au fost depuse 5 oferte, iar castigator este DIATOURS S.R.L., Bulevardul Independentei nr. 58, Bistrita, care a oferit 322588.56 de lei.

Contractul de salubrizare a spatiilor din Statia CF Oradea Est a fost castigat de PUBLIX S.R.L., strada Bucuresti, nr.51, din Cluj-Napoca, cu o oferta de 27.244.80 de lei, iar pentru statiile CF Oradea si Carei castigatorul este SC GUTMAN SERV SRL, SATU MARE, strada Luceafarului care a oferit 251.223.60 de lei.

Statiile Dej Calatori si Saratel vor fi salubrizate de SC Matei Da Mi Impex S.R.L., strada Victoriei, nr. 60 , din localitatea Piatra, iar contractul are o valoare de 96.048.00 de lei.
   
Contractele au valabilitate pe 24 de luni si la sumele prezentate nu a fost calculat TVA -ul, anunta rolicitatii.ro.

Comentarii Facebook