Camera de Comerț și Industrie a României a premiat Univers T - FOTO

 

Camera de Comerț și Industrie a României a premiat complexul hotelier Univers T din Cluj pentru rezultatele economice excepționale obținute în anul 2016.

 

Univers T SA se află, pentru al treilea an consecutiv, pe locul I în Topul Național al Firmelor, realizat de Camera de Comerț și Industrie a României. 

 

Diploma și trofeul care atestă locul I la nivel național au fost oferite la secțiunea Turism, categoria Întreprinderi Mijlocii. Gala de premiere a fost organizată în data de 9 Noiembrie, la București, iar Univers T a fost reprezentat de o echipă formată din Valentin Lungu, Viorel Luca și Vasile Topan.

 

Doresc să dedic acest premiu unui om pe care l-am prețuit cu toții: managerul SMC Adrian Pop. El ar fi trebuit să fie alături de noi, la gala organizată la București. Din păcate, însă, Adrian Pop s-a stins din viață mult prea devreme, la doar 39 de ani. Am avut durerea să îl conducem pe ultimul său drum chiar în ziua în care ar fi trebuit să ne bucurăm împreună de acest premiu foarte important”, a declarat reprezentantul Univers T, Valentin Lungu.

 

Noul premiu certifică faptul că Univers T este una dintre cele mai bune companii hoteliere din România, în condițiile în care, recent, societatea clujeană s-a situat pe locul I în Top Profit România 2017 și pe locul I în Top Afaceri România 2017. Performanțele manageriale ale echipei complexului hotelier clujean au fost recunoscute și de faptul că în anul 2016, Univers T a ocupat locul I în Topul Național al Firmelor Private din România, realizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România. 

Comentarii Facebook