Bursa Absolventilor, vineri la Casa de Cultura a Studentilor


"Bursa Absolventilor", unde angajatorii isi prezinta oferta de locuri de munca pentru tinerii care au terminat facultatea sau liceul in 2010, va fi organizata vineri intre orele 9.00 - 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor.

Directorul AJOFM Cluj, Daniel Don, a declarat ca numarul firmelor participante va fi cunoscut abia miercuri, cand va fi organizata o sedinta de lucru.

In privinta cererilor, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Cluj are in evidenta 1.000 de tineri care au terminat facultatea sau liceul in acest an si care primesc indemnizatie de somaj, pentru ca nu si-au gasit un loc de munca.

"Sunt circa 1.000, care fac parte din promotia noua si care primesc somaj. Ne asteptam sa vina toti, plus cateva mii care au terminat si ei si sunt in cautarea unui loc de munca mai bun", a mai declarat Daniel Don pentru Stiri de Cluj.

 

Rata somajului in judetul Cluj a fost in august de 5,9%, iar in evidentele AJOFM sunt 20.000 de persoane fara un loc de munca, din care 13.000 beneficiaza si de indemnizatie.

Comentarii Facebook