Black Friday la BT: de la credite cu discount, leasing cu dobândă zero pentru maşini electrice, la abonamente Untold


Banca Transilvania lansează astăzi o nouă campanie de shopping  bancar online, BANK Friday. Între orele 9.00 şi 23.59, peste 13.000 de produse, facilități şi gratuități sunt disponibile pentru persoane fizice şi companii.

Printre noutățile ediției se numără leasingul la autoturisme full electrice noi; posiblitatea de a face schimb valutar prin BT24, la cursul BNR; produse şi facilități pentru clienții IMM şi Corporate; ofertă pentru medici şi agribusiness, precum şi abonamente şi discount-uri la festivaluri din 2020.  

Detalii BANK Friday:

-Cele mai ieftine credite de nevoi personale din oferta băncii: Practic BT cu dobândă variabilă în lei şi asigurare de viață: dobândă variabilă IRCC + 4,01pp = 6,67% şi comision de analiză zero; Practic BT cu dobândă fixă în lei, asigurare de viață şi card de cumpărături STAR Forte: dobândă fixă de 7%, comision de analiză zero şi 100 de lei în puncte STAR.

-Credite pentru locuință: dobânda variabilă în lei, dobândă 5,26%, comision zero de analiză şi evaluare

-Carduri de cumpărături STAR şi de călătorii BT Flying Blue: între 150 şi 200 de puncte de loialitate STAR, respectiv între 10.000 şi 15.000 mile bonus, cu comision de emitere zero.

-Leasing cu dobândă 0%, comision lunar de gestiune zero şi asigurare la cota preferențială de 2,5% pentru autoturisme full electrice noi. Finanțarea se derulează prin BT Leasing, cu avans de 20%-50% pentru autovehicule full electrice noi de la dealer autorizat şi o perioadă de finanțare de până la 3 ani.

-Pachete de cont curent pentru antreprenori: între 6 şi 12 luni gratuite, precum şi extraopțiuni gratuite.

-Pentru medici: dobândă redusă la credite pentru echipamente medicale.

-Agribusiness: comision zero de acordare la anumite împrumuturi.

-BT Store: discount-uri la abonamentele lunare pentru soluțiile non-bancare destinate antreprenorilor.

-Abonamente la Untold şi discount-uri de 50% la Sports Festival, la meciul demonstrativ al Simonei Halep şi al lui Adrian Mutu.

Conceptul de Black Friday în banking a fost lansat de Banca Transilvania, în anul 2014, prin campania BANK Friday, derulată de atunci în fiecare an.

Comentarii Facebook