Bechtel strange cu usa Guvernul pentru recuperarea datoriilor si nu renunta la disponibilizarea angajatilor


Compania americana Bechtel nu renunta la disponibilizarea angajatilor de la autostrada Transilvania pana cand nu va semna un acord cu Guvernul pentru continuarea lucrarilor.

Purtatorul de cuvant al Bechtel, Bogdan Sgarcitu, a declarat ca daca rerezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) vor continua lucrarile si vor aloca bani pentru continuarea proiectului autostrazii Transilvania disponibilizarile ar putea fi stopate.

"Daca nu vedem ce planuri are CNADNR nu putem renunta la disponibilizare. Procesul poate fi oprit numai daca stam la masa dialogului si vedem ce se va intampla in acest an", a continuat Bogdan Sgarcitu.

Reprezentantii Bechtel s-au intalnit astazi la Prefectura Cluj cu liderii de sindicat. "Am negociat si maine vom discuta in cadrul unei intalniri la sindicat ce vom face. Ori dam in judecata Compania Bechtel, ori protestam", a declarat Mihai Lup, presedintele sindicatului Transilvania.

Americanii de la Bechtel au anuntat ca vor disponibiliza 1.900 de angajati romani pentru ca are de recuperat de la Guvern suma de 220 de milioane de euro, reprezentand lucrarile efectuate in perioada august - noiembrie la tronsonul de autostrada Gilau - Turda, din judetul Cluj.

Comentarii Facebook