Banca Transilvania şi Bancpost dau startul conversiilor creditelor în franci elvețieni

 

Primul contract de conversie din cadrul ofertei Banca Transilvania – Bancpost, destinată clienților Bancpost cu credite în franci elvețieni cu garanții imobiliare, a fost semnat astăzi.

 

În primele două săptămâni ale campaniei au avut loc 1.025 de întâlniri între echipele mixte Bancpost - BT şi clienții Bancpost, ceea ce înseamnă aproximativ 85 de întâlniri/zi în cele peste 70 de sedii Bancpost incluse în campanie.

 

32% dintre clienți au acceptat oferta de conversie a creditelor din CHF în euro sau lei, următoarea etapă fiind semnarea documentelor. Campania continuă până în 31 august a.c.

 

Banca Transilvania şi Bancpost au lansat la începutul lunii iulie a.c. o ofertă dedicată clienților Bancpost care au împrumuturi în franci elvețieni cu garanții imobiliare. Într-o primă etapă, cei  circa 2.250 de clienţi Bancpost eligibili pentru ofertă au fost contactați telefonic şi invitaţi la o întâlnire, la una dintre unitățile Bancpost incluse în campanie, pentru a afla detaliile ofertei. După întâlnirea cu echipa Bancpost – BT, clienţii au la dispoziţie 15 zile pentru a se hotărî cu privire la acceptarea conversiei, după care este necesară o nouă programare, tot la Bancpost, pentru semnarea documentației aferente. 

 

Oferta înseamnă pentru clienții Bancpost cu credite în franci elvețieni cu garanții imobiliare o  reducere de 18%, aplicată soldului curent, din care sunt scăzute eventuale obligații de plată restante şi sumele calculate datorate de client şi neajunse la scadență. 

 

Detalii de contact ale echipei Call Center Bancpost: conversieCHF@bancpost.ro; 0372 181 015

 

Comentarii Facebook