Banca Transilvania împlinește 25 de ani și sărbătorește cu un SUPER discount la credite


Banca Transilvania împlinește 25 de ani și vine cu o super ofertă la credite, cu discount de 25%. 

Dorim sa sarbatorim in stilul nostru, asa incat cei +25 de ani ai nostri inseamna 25% discount pentru cei care doresc un imprumut de nevoi persoane sau un credit imobiliar - ipotecar.

Fii pe faza! Dam startul campaniei de shopping bancar online, prima din acest an, pe siteul BT, vineri, in 15 februarie, la ora 9.00 si incheiem distractia online sambata, 16 februarie, la ora 23.59”, anunță oficialii BT.

În ce constă promoția: 25% discount la creditul de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj, dar si cu comision de analiza 0; 25% discount la creditul imobiliar – ipotecar. Comisionul de analiza si de evaluare este 0.

Un moment mai bun ca acum nu este daca doresti sa iti amenajezi apartamentul sau sa iti iei masina noua. Indiferent de planul pe care il ai, te asteapta pana la 20.000 de euro, ca sa mai faci un pas inainte in visul tau. Sau, daca anul acesta ai planificat sa iti iei casa noua, ce spui de un credit imobiliar? Pentru ca nicaieri nu e mai bine ca acasa”, mai spus cei de la Banca Transilvania.

Comentarii Facebook