Luni 30 Ianuarie

Banca Transilvania este pregătită pentru distribuirea granturilor destinate susținerii antreprenorilor

Banca Transilvania este banca partenera in programul de granturi din fonduri europene pentru antreprenori si este pregatita sa asigure o derulare rapida a acestuia. Programul - initiat de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - este destinat sustinerii firmelor si economiei. Antreprenorii cu afaceri afectate de contextul generat de pandemie pot beneficia de finantari intre 2.000 si 200.000 de euro prin Programul Operational Competitivitate 2014 – 2020.

 

Este un program de 1 miliard de euro care a generat deja interes foarte mare in randul antreprenorilor. Pentru ca este important pentru firme sa aiba acces la granturi, atunci acestea devin implicit prioritatea noastra la BT. Ne mobilizam si suntem pregatiti. Trebuie sa ne sustinem unii pe altii. , a declarat Tiberiu Moisa, Director General Adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania.

 

Programul are trei scheme de finantare: microgranturi, granturi pentru capital de lucru pentru IMM-uri si granturi pentru investitii pentru IMM-uri. Pentru firmele care aleg a treia varianta de finantare, de pana la 200.000 de euro pentru investitii, Banca  Transilvania este pregatita inclusiv pentru acordarea de credite-punte, replicand astfel experienta pozitiva dintr-un alt program din care a facut parte, Start-Up Nation.  

 

Microintreprinderile, firmele mici si mijlocii, dar si PFA-urile se pot inscrie online in program. Banca Transilvania a pregatit informatii online, utile celor care doresc sa aleaga BT ca banca partenera.

Comentarii Facebook