Banca Transilvania, acuzată că retrage dobânzi ILEGALE din conturile clientilor

 

Un client acuză Banca Transilvania că i-a tras din cont suma de 200 de lei sub forma unor dobânzi, fără a avea acest drept. 

 

Bogdan Mateciuc este din Bucureşti și a observat la începutul lunii octombri că îi lipsesc 51,45 de lei din cont, după ce a verificat programul de banking online. Banii au fost retrași de Banca Transilvania cu titlul ”Dobândă credit”, lucru care l-a surprins, întrucât el rambursează lunar, la termen, tot creditul angajat pe cardul de credit, scrie frontpress.ro.

 

Cei de la Banca Transilvania i-au răspuns clientului, după mai multe adrese în care reclama că i-a fost retrasă suma totală de 200 de lei. O angajată a băncii i-a explicat că a existat o eroare în sistemul informatic al băncii şi că suma de peste 200 de lei i-a fost luată din cont în mod nejustificat, dar va fi returnată în termen de o săptămână.

 

Angajata băncii a lăsat să se înțeleagă că a fost o eroare care ar fi păgubit mii de clienţi ai băncii. Bogdan Mateciuc s-ar fi așteptat ca banca să își asume o responsabilitate mai mare în urma acestui prejudiciu, sustragerea unei sume de peste 200 de lei din contul personal, pe parcursul mai multor luni, dar s-au limitat la o simplă rambursare a sumei, fără dobândă.

 

Clientul a mai reclamat că și în trecut i-a fost perceput un comision pe un cont de economii al cărui comision era, oficial, zero. Și atunci Banca Transilvania s-a limitat la o simplă returnare a banilor.

 

Citește și...

Mirela Perte, angajata care a furat din conturile de la Banca Transilvania, cere sa fie repusa in functie si sa primeasca despagubiri

Comentarii Facebook