Luni 24 Februarie

Bag Expo, la Iulius Mall Cluj. Ai parte de reduceri de până la 40%, la peste 8.000 de genți și accesorii (P)În această săptămână va avea loc cea de-a treia ediție a târgului Bag Expo de la Iulius Mall Cluj, cea mai mare de până acum, dedicată promoţiilor de iarnă.

Astfel, timp de cinci zile, în perioada 21 – 25 ianuarie 2015, doamnele, domnişoarele şi domnii vor avea posibilitatea să aleagă, la parterul Iulius Mall, din peste 8.000 de genţi şi accesorii.

Bag Expo începe anul 2015 cu oferte de nerefuzat: mii de articole cu preţuri de producător, majoritatea cu discount-uri de până la 40%. Târgul va fi locul în care fiecare îşi va găsi geanta care i se potriveşte, indiferent de gen, vârstă sau ocazie. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo pentru clienţi.

Nici bărbații nu au fost uitaţi, aceştia găsind la târg numeroase articole special create pentru a răspunde fiecărui stil masculin.
De asemenea, cei interesaţi vor putea admira şi achiziţiona o gamă extinsă de piese realizate handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii. Toate genţile şi accesoriile sunt realizate din materiale de o calitate superioară, cu o atenţie deosebită, din piele naturală, piele ecologică, denim, materiale textile sau blănuri.

Produsele au fost realizate în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

Comentarii Facebook