Au aparut deja zvonuri despre cum va arata Iphone 6, desi Iphone 5 nu a iesit inca pe piata! Vezi cand ar trebui sa apara si cum va arata!

Desi Iphone 5 urmeaza sa fie lansat in septembrie 2011, pe internet circula deja zvonuri despre Iphone 6. Astfel, potrivit ziarului japonez Nikkan, citat de The Atlantic, Iphone 6 va aparea in prima jumatate a anului 2012. Acest lucru nu pare chiar imposibil, intrucat Apple pare sa lanseze un iPhone pe an.

 

In ceea ce priveste modul in care va arata, se pare ca Iphone 6 va avea un ecran si mai performant , va fi mai subtire si mai usor. In cazul display-ul pSI, tranzistorii TFT sunt facuti din silicon policristalin. Folosind aceasta metoda, TFT-ul se subtiaza considerabil.

 

De asemenea, bateria va tine mai mult, tot in baza folosirii noului ecran.
Cum se va intampla asta? Senzorul optic, circuitele de procesare a semnalului si alte componente sunt asezate direct pe un substrat de sticla, ceea ce elimina nevoia unor piese suplimentare.


Ceea ce va fi probabil cel mai important pentru iubitorii de Iphone, editia 6 urmeaza sa fie construita in jurul unui software nou, mai dezvoltat decat cel al iPhone 5.

De asemenea, se asteapta ca iPhone 5, si orice model ii urmeaza, sa fie dotat cu noul procesor A5, folosit de Apple si la tableta Ipad 2.

 

Este greu, insa, sa stim cum va arata exact, intrucat , deocamdata nici Iphone 5 nu a fost facut public.

Comentarii Facebook