Atlasglobal va lansa zborul Cluj-Napoca - Istanbul mai repede. S-a mai anunțat o noutate

 

Operatorul Atlasglobal va lansa zborurile de la Cluj-Napoca spre Istanbul în luna august și nu la mijlocul lunii septembrie, așa cum s-a anunțat inițial.

 

Atlasglogal va opera de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj-Napoca din 1 august și nu din 19 septembrie, după ce conducerea companiei a reanalizat potențialul pe care îl are Clujul.

 

De asemenea, nu vor fi operate trei zboruri săptămânale, ci se va zbura în fiecare zi. Tariful unui zbor dus-întors începe de la 109 euro, iar compania nu este una low-cost, astfel că serviciile sunt superioare.

 

Orhan Sancar, coordonatorul de Vânzări şi Marketing Atlasglobal pentru Europa de Est şi ţările CIS, a precizat că Atlasglobal asigură servicii de all inclusive la bord, între care mâncarea gratuită, distanţa generoasă dintre rândurile de scaune, check-in-ul on-line, serviciul de transfer gratuit, serviciile Flying Chef, confortul oferit de serviciile Business Class. 

 

Operarea Atlasglobal din Cluj va lega Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj de Aeroportul International Atatürk din İstanbul începând din 01 august. Din 19 septembrie, Atlasglobal va opera zboruri zilnice intre Cluj-Napoca si İstanbul. Preţurile pentru un zbor dus-întors vor începe de la 109 Euro.

 

 

Compania Atlasglobal a avut, în 2015, 5,6 milioane de pasageri, în creștere cu 1,4 milioane față de anul precedent. 

 

De asemenea, zborurile vor fi operate pe Aeroportul Ataturk, situat la 30 de minute de zona centrală a orașului. 

Comentarii Facebook