Atelier pentru egalitatea șanselor și integrarea pe piața muncii, la Cluj. Vezi despre ce este vorba


Un atelier de bune practici și integrarea pe piața muncii, organizat de ASOCIAŢIA CARITAS EPARHIAL GRECO-CATOLIC CLUJ, se desfășoară în aceste zile la Cluj-Napoca.

ASOCIAŢIA CARITAS EPARHIAL GRECO-CATOLIC CLUJ, în calitate de beneficiar al proiectului Componente Originale pentru Promovarea Egalității de Șanse pe Piața Muncii și Dezvoltarea Resurselor Umane în Regiunea Nord-Vest - COMPASS” - ID POSDRU/150/6.3/G/134984, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, organizează în perioada 07-09 decembrie 2015, în intervalul orar 08:30-16:30, atelierul de bune practici suplimentar pentru grupul țintă al proiectului COMPASS, la Restaurantul Talisman din Cluj-Napoca, str. Observatorului nr. 109, jud. Cluj”, informează organizatorii.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă promovarea principiului egalității de șanse și crearea de perspective și oportunități ocupaționale destinate pentru un grup țintă de minim 345 persoane.

Atelierul, organizat ca un eveniment amplu, cu o durată de 3 zile, se adresează unui grup de 300 de participanți și va consta în mai multe seminarii și activități practice cu persoanele înscrise în cadrul proiectului, precum și publicul larg. Temele dezbătute în cadrul atelierului vizează domeniul larg al egalității de șanse, precum și metode de integrare pe piața muncii a persoanelor aflate în grupuri vulnerabile. Cu ocazia atelierului beneficiarii vor interacționa direct cu echipa Centrului regional al Egalității de Șanse pe Piața Muncii și cu agenți promotori ai egalității de șanse.

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la 0264-591404, 0728-882887 sau transmiteţi un e-mail pe adresa caritas.cluj@yahoo.com, cu subiectul: COMPASS. Persoană de contact: ALEXANDRA HĂDĂREAN-expert comunicare, creație și social media. Ne găsiți în Cluj-Napoca, Piața Cipariu FN, catedrala Greco-Catolică în construcție, zilnic, între orele 10-17, site proiect: www.proiect-compass.ro

Comentarii Facebook