Asocierea SC POYRY ROMANIA SRL si SC ECOTERRA SRL face expertiza necesara reabilitarii celor 717 km de drumuri judetene


Asocierea SC POYRY ROMANIA SRL si SC ECOTERRA SRL face expertiza necesara reabilitarii celor 717 km de drumuri judetene. Contractul care a fost semnat astazi are o valoare de 220.000 de euro.

Potrivit reprezentantilor COnsiliului Judetean Cluj, castigatorii licitatiei trebuie sa realizeze expertiza tehnica, documentatia de avizare si devize generale pentru programul de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene din judetul Cluj in perioada 2010 " 2012.

"Este vorba despre un contract care vizeaza pregatirea punerii in executie a proiectului care vizeaza reabilitarea a 717 km de drumuri judetene. Pentru o mai buna executie acestea sunt impartite in 7 loturi. Consider ca am ajuns la momentul la care trebuie sa incepem la modul foarte serios reabilitarea drumurilor judetene pe care le avem in administrare. Este un plus pentru investitiile care dorim sa le atragem in judet si, indiscutabil, un plus pentru calitatea vietii cetatenilor din judet. Dupa finalizarea acestei etape vom  demara licitatia de executie a drumurilor. Speram ca in luna noiembrie  sa semnam documentele de atribuire, in asa fel incat, in cel mai scurt timp, aproape doua treimi din caile rutiere din judet sa se prezinte la un standard aliniat la cerintele momentului", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.
 
Durata de executie a contractului este de 45 zile, incepand de astazi.

Comentarii Facebook