Apple deschide la Cluj cel mai mare magazin din România, din afara Bucureștiului. Vezi ce reduceri vor fi la inaugurare!

 

Un nou magazin al celor de la Apple se va deschide sambata, 17 mai, ora 10.00 in Polus Center din Cluj. Conceput sa raspunda exigentelor celor mai pretentiosi clienti,  iStyle Cluj, Apple Premium Reseller va aduce la deschidere o multime de surprize pentru cei care ii vor trece pragul.

 

Clujenii vor fi asteptati in magazin cu 15% reducere la portabilele Apple de 13 inch și la accesorii, 450 de lei reducere la tabletele iPad Air de 16 GB, muzică bună și multă bună dispoziție. 

 

Noua locație are o suprafață totală de 116 mp, destinată zonelor de retail și de service si este cea mai mare din tara, dupa magazinele din Bucuresti. Fanii Apple vor putea achiziționa din magazin toate produsele Apple de ultimă generație prezente pe piața din România – MacBook Air, MacBook Pro, iMac sau Mac Pro, orice versiune de iPod, iPad, iPhone sau Apple TV.  Magazinul include și cea mai variată gamă de accesorii pentru produse Apple și software, de la aplicații profesionale la cele dedicate utilizatorilor individuali.

 

De asemenea, iStyle Cluj are și o zonă cu Service Desk destinată testării produselor cumpărate, acordării de consultanță și mentenanță.

 

Detalii gasiti AICI

Comentarii Facebook