Apartamentul cu două camere și SUV-ul puse la bătaie de Iulius Mall au fost câștigate. Vezi cine sunt norocoșii(P)



Campania „De Crăciun ai ce-ţi doreşti: o maşină sau o casă ca-n poveşti”, desfăşurată în luna decembrie pentru a treia oară, la Iulius Mall, a luat sfârșit și i-a făcut fericiți pe doi clienți norocoși.

În urma tragerile la sorţi din Ajunul Crăciunului, cei doi clienți au plecat acasă cu cheile de la marile premii: un apartament cu două camere şi un autoturism Volkswagen Tiguan.

Cumpărăturile din magazinele preferate i-au adus lui Călin Cornel Drule un cadou fabulos. Moşul de la Iulius Mall i-a dăruit tănărului, în vârstă de 29 de ani, un apartament cu două camere, superfinisat. Un Crăciun de neuitat a avut şi doamna Eugenia Matiş, în vârstă de 59 de ani, după ce Iulius Mall a răsplătit-o pentru fidelitatea sa cu o maşină Volkswagen Tiguan, transmit reprezentanții Iulius Mall.

Şi pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj s-au împărţit daruri, fanii participând în număr mare la un concurs inedit. Toţi cei care au dat „share” afişului campaniei „New Year's Resolution – Look Fabulous!” şi au lăsat un comentariu cu propria lor hotărâre pentru noul an, folosind hashtagul #rezolutiidinamice, au participat la tombolă. Mădălina Miron, Adriana Răzoare şi Ruxandra Zaharia sunt câştigătoarele celor trei abonamente la World Class Health Academy, valabile pentru un an, cu acces nelimitat la sală, programe de antrenament variate, bazin şi saună. Alţi şase participanţi au fost premiaţi cu pachete de nutriție și dietetică la Centrul Medical MedStar din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook