Ce salarii sunt la Lidl România, de la un lucrător comercial la un director de magazin

 

Lanțul Lidl este prezent în România cu peste 150 de magazine, iar salariile variază în funcţie de regiunea ţării, de perioada anului, și de experienţa fiecărui.

 

Un lucrător comercial poate câștiga un salariu brut de 2.600 de lei, iar un şef de magazin poate câştiga 6.300 de lei brut. 

 

Deţinem şi folosim un sistem modern şi automatizat de pontare a timpului lucrat în magazine, ceea ce permite menţinerea unei evidenţe exacte şi în consecinţă, plata integrală şi punctuală a orelor de lucru prestate”, spun oficialii companiei, citați de zf.ro.

 

Salariile diferă în funcție de zonă, iar începătorii încasează între 800 și 1000 de lei net. 

 

Chiar dacă nu putem face referire la veniturile nete ale angajaţilor, vă confirmăm că pot exista diferenţe de salarizare în funcţie de regiune, perioadă, poziţia deţinută, experienţă, performanţă şi vechimea salariatului. Pentru un angajat din magazin ce deţine postul de "lucrător comercial", salariul brut poate ajunge până la 2.600 de lei,  iar pentru un "şef de magazin" salariul brut poate ajunge până la 6300 de lei”, au mai spus cei de la Lidl, care nu dau detalii privind vechimea, experienţa sau regiunea necesară pentru un salariu de 2.600 de lei brut pentru un lucrător comercial

 

Lidl are în România 3.000 de angajați.

Comentarii Facebook