Apartament vândut la Cluj cu peste 600.000 de euro, la ”pachet” cu trei locuri de parcare


După garsionera de 11 metri pătraţi care a fost închiriată cu 180 de euro pe lună, Clujul apare din nou pe pe firmament cu un nou anunţ surprinzător.

Un apartament de 4 camere este scos la vânzare cu 635.000 de euro. Penthouse-ul se afla în zona Grigorescu din Cluj şi are o suprafață utilă de 185 metri pătraţi. Apartamentul are trei locuri de parcare şi o terasă de 270 de metri pătraţi.

Vă prezentăm un apartament tip penthouse demn de luat în considerare situat într-un imobil construit în anul 2012 pe 5 niveluri, ideal pentru persoanele care își doresc să locuiască într-o zonă liniștită și cu acces facil către toate punctele de interes ale orașului. Disponibil pentru ocupare imediata apartamentul este pregătit pentru rezidenta si pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi. Intregul apartament este luminos si echilibrat din punct de vedere vizual si va asteapta sa il descoperiți și să vă bucurați de confortul și de amplasarea excelentă a acestuia, învecinându-se cu Parcul Central, dar și alte spații verzi pe care cartierul Grigorescu le pune la dispoziție. Reprezintă o dovadă în plus a bunului gust și a simțului practic atât în alegerea culorilor și a finisajelor, cât și în amenajare”, se arată în anunţ.

Comentarii Facebook