Miercuri 24 Aprilie

Anul acesta se va putea merge pe autostradă de la Sibiu la Cluj


Șoferii vor putea circula pe autostradă de la Cluj la Sibiu, în premieră, prin finalizarea loturilor care au rămas restante.

Anul 2021 va aduce în premieră posibilitatea de a merge pe autos­tra­dă, întâi pe A1 şi după aceea pe A10 de la Sibiu la Cluj, însă doar primele două loturi din autostrada Sebeş-Turda sunt singurele care vor fi gata anul acesta, scrie zf.ro.

Şanse reale de a fi deschise traficului le au loturile Alba Iulia-Aiud (24,25 km din A10, posibil în august dar probabil abia în toamnă), cioturile rămase de 2,2 km de la Alba Iulia Nord şi de 4 km la sud de Aiud (tot A10) şi Ungheni-Târgu-Mureş (4,5 km parte din A3). 35 de km de autostradă“, spun reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura. Tot ei subliniază faptul că ”într-un scenariu foarte optimist cu autorităţi care se autodepăşesc şi un constructor la fel de motivat ca UMB pe A7 la Bacău, la finalul lui 2021 am putea circula pe Drumul Expres DX12 Piatra Olt-Valea Mare, adică pe 21,35 km de drum expres care funcţionează ca o centură a Slatinei“.

Comentarii Facebook