O companie americana care lucreaza pentru Samsung angajeaza la Cluj 300 de vorbitori de limbi straine

Firma americana Sykes, care presteaza servicii pentru producatorul de electronice Samsung, angajeaza 300 de oameni la biroul din  Cluj.

 

Liliana Graure, Branch Manager al Manpower Romania, a declarat pentru Stiri de Cluj ca postul pe care se vor face recrutari are denumirea de "General Agent" si va avea responsabilitatea de a oferi informatii si suport clientilor Samsung din diferite tari.

 

Din acest motiv se cauta vorbitori de limba spaniola, portugheza, maghiara, poloneza, ceha si mai ales italiana, doar pentru relatia Italia urmand a fi angajate imediat 100 de persoane.

 

Restul de pana la 300 de persoane sau chiar mai mult urmeaza a fi selectate pana la sfarsitul anului, in functie de cerintele beneficiarului final, firma Samsung.

 

Postul este considerat de entry-middle level,iar ocupantii acestei functii vor beneficia de un training consistent.

 

Nivelul salarial estimat pentru acest gen de posturi este de 300-1000 de euro pe luna, sumele mai mari fiind oferite vorbitorilor unor limbi mai putin cunoscute de clujeni , pentru care este mai dificila recrutarea de personal.

 

Liliana Graure ne-a declarat ca inscrierile pentru acest post se pot face pe site-ul firmei Manpower, pe e-jobs, bestjobs, dar si direct pe e-mail la adresa cluj@manpower.ro

 

 

Comentarii Facebook