ANAF a început să-i verifice și pe românii care fac bani pe OnlyFans. Câți influenceri au fost prinși cu venituri nedeclarate


Utilizatorii OnlyFans, platforma celebră pentru entertainmentul contra cost dedicat exclusiv adulților, sunt verificați de Fisc. Decizia vine după ce ANAF a început verificarea influencerilor și a altor români care fac bani pe internet și nu declară veniturile.

Fiscul a emis deja primele decizii de impunere pe numele mai multor români care nu au declarat la stat veniturile obținute prin vânzarea serviciilor sexuale pe site-ul OnlyFans, au declarat pentru Știrile PRO TV surse din ANAF.

ANAF a declanșat în vară controale amănunțite asupra a peste jumătate de milion de români, bănuiți că au strâns averi impresionante fără să declare niciun ban la stat. Este vorba inclusiv despre cei care fac bani online, pe Facebook sau Instagram, așa-zișii influenceri.

Potrivit surselor amintite, 128 de astfel de influenceri sunt controlați acum, iar pentru 58 dintre ei s-au emis deja decizii de impunere pentru suma totală de 6,5 milioane de lei, bani nedeclarați.  

Comentarii Facebook