Ambient Cluj implineste astazi 5 ani!

 

Ambient Cluj s-a lansat pe piata in urma cu 5 ani, deschizand primul magazin pe strada Traian Vuia 140, in Cluj-Napoca. Acum a devenit unul dintre liderii pietei autohtone de comert cu materiale de constructii, finisaje si amenajari interioare. 


 

Cu mai bine de 40.000 de produse de la peste 1000 de furnizori, având un showroom de ceramică şi mobilier de 5000 mp care oferă concepte integrate de design pentru amenajări interioare, Ambient s-a impus în timp scurt drept unul dintre cele mai puternice centre comerciale în domeniul construcţiilor din oraş. În cei 5 ani de la deschiderea magazinului, Ambient a fost mereu pregătit în a oferi clienţilor săi cele mai bune soluţii pentru construcţii şi pentru amenajarea spaţiului interior.

 

De curând, Ambient a finalizat procesul de separare în două divizii de business: divizia retail (consumator final) şi divizia distribuţie (client profesional). Magazinul  Ambient este locul în care clienţii găsesc materialele, serviciile şi ideile care aduc mai mult confort în casele lor. Dar  în acelaşi timp, marile companii de construcţii, firmele de execuţie mici şi mijlocii şi meşterii specializaţi găsesc în Ambient un partener de încredere care le oferă condiţii comerciale avantajoase şi servicii logistice de calitate, Ambient având deja un număr de 950 clienţi contractuali în Cluj.

 

Programul „10 servicii de nota 10” oferă clienţilor un set de avantaje: transport gratuit, recomandări de meşteri, colorare lavabilă computerizată, service, soluţii financiare - 12 rate lunare Card Avantaj cu dobândă zero, design ceramică / proiectare mobilă, calcul necesar, închirieri scule şi utilaje, consultanţă tehnică de specialitate, cusut perdele. Programul special pentru meşteri le oferă acestora posibilitatea de discount la cumpărare. Iar prin stocurile de marfă permanente, flota de 13 maşini, dintre care 4 cu automacara, la care se adaugă transportul gratuit pe raza oraşului, se asigură livrarea promptă a soluţiilor către clienţi.

 

De asemenea, Ambient a implementat un sistem de bonusuri şi avantaje speciale la cumpărare, alături de oferte promoţionale foarte atractive care răsplătesc fidelitatea clienţilor. Programele de fidelizare Bonus Card şi Bonus suplimentar la finalizarea proiectului, precum şi campaniile promoţionale „Acoperişul casei tale”, „Amenajează-ţi baia”, „Amenajează-ţi camera”, „Amenajează-ţi bucătăria”, „Păstrează căldura”, „Căldura vine de la Ambient” au fost foarte bine primite de consumatori.

 

„În toţi cei 5 ani de funcţionare a centrului comercial din Cluj-Napoca, politica Ambient a fost de a identifica permanent nevoile clienţilor şi de a răspunde cu promptitudine oferind cele mai potrivite soluţii. Clienţii noştri sunt cei care ne-au ajutat să devenim cei mai buni. Le mulţumim şi îi asigurăm că şi pe viitor vor găsi la noi tehnologii, produse şi materiale pentru casele şi construcţiile lor, care le oferă avantaje deosebite”, Doina Olteanu, manager retail.

 

Comentarii Facebook