Alumil a deschis un nou showroom în România


Alumil, una dintre cele mai avansate companii de producție și design ale sistemelor arhitecturale din aluminiu, a deschis joi, 14 iulie, un nou showroom în România. Compania a sărbătorit deschiderea alături de partenerii săi din regiunea Ardealului, într-o atmosferă plăcută și relaxantă. 

Noul showroom Alumil, aflat pe strada Pompiliu Teodor 1a, orașul Cluj-Napoca, oferă tuturor vizitatorilor săi experiența unui tur detaliat realizat de către un consultant, pentru a descoperi cât mai multe informații în vederea alegerii produsului potrivit. Noua locație va pune la dispoziție sisteme batante și glisante pentru realizarea ferestrelor și ușilor, a pereților cortină, sisteme outdoors, inclusiv pergolă bioclimatică, toate acestea putând fi integrate într-un design contemporan. 

2.jpeg

Sistemele batante și glisante Alumil oferă o estetică minimalistă, design inovator, confort total și, totodată, oferă etanșeitate ridicată la apă, nivel înalt de siguranță și atenuare fonică ridicată. Sistemul automat glisant cu barieră termică SUPREME S650 e-MOTION este vedeta celui mai nou showroom Alumil, fiind soluția ideală pentru suprafețe ample, oferind o panoramă neobturată și confort absolut. De asemenea, în noul showroom este prezent și sistemul impresionant de uși de acces SUPREME SD115 Pivot care încorporează opțiuni nelimitate de design și posibilitatea integrării echipamentelor și accesoriilor de înaltă calitate, răspunzând celor mai exigente cerințe. 

1 (2).jpeg

Pentru a veni în sprijinul clienților, pe site-ul web utilizatorii pot consulta informații actualizate în ceea ce privește programul, opțiunile de transport, date de contact și în cele din urmă, își pot programa vizita în showroom în doar câteva minute.   

Deschiderea noului showroom vine în susținerea misiunii companiei, aceea de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor prin dezvoltarea continuă a performanțelor clădirilor, utilizând produse de cea mai înaltă calitate, tehnologie și design. 

Comentarii Facebook