AJOFM Cluj lanseaza astazi doua proiecte europene in valoare de 7 milioane de euro


Doua proiecte europene in valoare de peste 7 milioane de euro sunt lansate astazi de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Cluj.

"AJOFM Cluj lanseaza doua proiecte cu finantare europeana, "Functionarul electronic", cu o valoare de 3,4 milioane de euro, si call center-ul "Apelati Centrul Electronic de Mediere a Muncii", cu o valoare de 3,7 milioane de euro. La eveniment sunt invitati presedintele ANOFM, Silviu Bian, oficialitati locale si parlamentari din judet", sustine conducerea AJOFM Cluj intr-un comunicat.

Prin proiectul "Functionarul electronic" vor fi preluate toate formularele si documentele pe care firmele erau obligate sa le depuna lunar la ghiseele agentiei. Directorul AJOFM Cluj, Daniel Don, a declarat ca astfel vor fi evitate cozile si activitatea institutiei pe care o conduce se va descongestiona.

Call-center -ul, "Apelati Centrul Electronic de Mediere a Muncii", va deservi populatia si isi propune sa ofere in timp real informatii in legatrura cu oferta de locuri de munca din Regiunbea de Nord-Vest a Romaniei.

Comentarii Facebook